Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det här var inte lätt

med tankar som
Varför händer det här just mig när det är så många
av mina närmaste kamrater som har klarat sig?
Peppar peppar ta i träd.
Men nu är det som det är, och jag kämpar på då det är
hemåt jag vill kunna kommma och gå.
Så jag bjuder läkarvården på mitt blod både till vänster
och till höger och mera till om så behöver.
Jo, bara de kan se till att jag slipper bli till en i stsatistiken
över döda av Corona-liken.
För det vore ju tråkigt så, enligt mig...

Det här är och var inte lätt, kan jag säga på en gång!

Ken Cassel
23/12-2020.




Fri vers av Ken Cassel
Läst 278 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-12-23 04:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel