Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Den sjuttonde är jag på sjöslag.....


Festabsens !

Festabsens
Nu brakar det loss !
Nostalgitripp
lever upp ändock !
Några under västen
Dryckenskap ! sa´Prästen
Många Gamla Vänner
Flera som jag känner
Inte särskilt nykter
slipper ,troligt, rykten
tar me´ begränsad volym
vet ej om det
är kutym
Men inget skrives
denna kväll
på annat håll
jag gör mig säll........


---




Fri vers av Mats Henricson
Läst 242 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-10-15 22:21



Bookmark and Share


  Ewa-Britt Nilson VIP
Matsen Kära
Matsen Kära
då är Kvällen Din
Du kan strupen klara
glad i gänget vara
Bästa Matsen
Bästa Matsen
då är Natten Din!
2009-10-15

  erkki
Skål och välkommen! Glöm inte att gå hem när det är som bäst! Fast vem kan svika gamla polare?

Ta en välkyld bira till
Kanske ock en bit av sill
krydda lätt med nyklippt dill
och frestar nubben? Ta en till

Så vackla hemåt, framåt natten
du är förbrödrad, nu som förr
Men dessförinnan. Drick du vatten
Du lättare, då når din dörr!
2009-10-15
  > Nästa text
< Föregående

Mats Henricson
Mats Henricson

Mina favoriter
Längtar BORT...
älska