Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det var inte värt ett försök

Du sa jag gillar dig men
Du är ju min vän
Det skulle aldrig bli bra
Det var precis så du sa

Och värre än alla slag som dödar
Blev den svidande smärtan som flödar
I hjärtat på mig som blev ratad
Och jag skulle hellre vara den som blev hatad
För ingenting gör så plågsamt ont i mig
Som att bara vara vän med dig





Fri vers av Alsander
Läst 222 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-10-19 01:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Alsander