Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Konsten att rasera det enda man har


Tårsprängda mörker väntar och dröjer sig kvar

Jag rann onykter på stolthet och rädslor,
försvunnen i en natt utan värdighet.
Jag gick bort mig i dimman än en gång,
en gång värre än alla gånger förut.
Jag sköt kallblodigt sönder en dröm,
och föll stuprakt ned i alkoholstinn sömn.

För att en tidsrymd senare vakna,
till ett gryningsljus fyllt av ånger.

Till en dag där allt är försent.







Fri vers av Alsander
Läst 389 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-09-07 01:30



Bookmark and Share


  Fru Intighet
"Jag sköt kallblodigt sönder en dröm,
och föll stuprakt ned i alkoholstinn sömn.

För att en tidsrymd senare vakna,
till ett gryningsljus fyllt av ånger.

Till en dag där allt är försent."

- Fruktansvärt genialiskt, vackert och smärtsamt.
2012-09-07
  > Nästa text
< Föregående

Alsander