Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tankar från bristningsgränsen

Ensamheten,
är din värsta fiende.
Den äter upp dig inifrån,
atom för atom.

Den river upp ett hål
och till slut
när den tuggat sig fram
till ditt hjärta
är allting över.

Så var försiktig

med ensamheten.




Fri vers av Alsander
Läst 331 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-12-30 17:28



Bookmark and Share


  Fru Intighet
Sant, träffsäkert och fint.
Bravo!
2011-12-31

  Casbah* VIP
absolut sant..den är ett märkligt gift
2011-12-30
  > Nästa text
< Föregående

Alsander