Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nödställd

Den fanns där hela tiden. Varje dag, varannan minut. Jag hade bara gömt den. Hällt ned den i ett hål och täckt över med stenar. Det var bara en fråga om tid. När julhelgen så tog slut och bara tystnaden blev kvar. När var och en hade åkt hem på sladdriga vägar, till sina vanliga liv. Var och en åt sitt håll. Då steg den upp mot ytan igen, trängde bort förnekelsen och rann över, fullständigt. Precis som om den ville hämnas sin frånvaro, så dränkte den mig.

Saknaden

av dig.




Fri vers av Alsander
Läst 324 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-12-30 17:32



Bookmark and Share


  Fru Intighet
Vackert!
2011-12-31

  Cissmoll
Känslofylld och vacker.
2011-12-30
  > Nästa text
< Föregående

Alsander