Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Alla är vi dömda till ensamhet.


Om frihet och ansvar

Sann styrka besitter den
som förmår uthärda friheten,

friheten att ta egna beslut.

Och än starkare är den
som också uthärdar det ansvar

denna frihet bär med sig.




Fri vers av Alsander
Läst 415 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-01-06 01:01



Bookmark and Share


  Glömmaren
Så sant som det var sagt! Och så bra beskrivet dessutom.
2012-01-06

  Fru Intighet
Vackert.

Kram!
2012-01-06
  > Nästa text
< Föregående

Alsander