Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Mellan permar fann hon en trygghet


Pånyttfödd

Hon dök ned bland ord,
slukade allt utan omsorg
om sig själv.

Bokstäver.

Ord.

Ned i en bassäng
fylld med flyktsoda.

Där drack hon sig full,
livrädd.

För att överleva!




Fri vers av Alsander
Läst 339 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-12-30 17:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Alsander