Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett avstamp

Poesin har länge varit ett verktyg för mig, en väg att gå. Nu gör jag den till min lekplats, fri från rädslan att göra fel. För den känslan har jag nog av, i allt det andra.

Från och med nu så släpper jag taget, kastrerar alla krav.

Från och med nu så ger jag fan i om orden klär mina tankar. Orden ska bli mina tankar.

Från och med nu!




Fri vers av Alsander
Läst 338 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-09-16 18:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Alsander