Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Oktober 2009

Behövs väl ingen beskrivning. Bara en jävla massa R..




R...

Rymliga rum

Rappande rädslor

Runt, runt, runt

Rabblar

ränder

runda rop

Riter

Rabalder

Ringa romantik

rastlösa ryck

Realitetens Röster




Fri vers av Lindsy
Läst 184 gånger
Publicerad 2009-10-16 18:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lindsy
Lindsy