Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bror med stor egoism


Han hade en bror
I Gävletrakten
Som hyrde ut saker
Och hamnade i trångmål
Själv
Han hamnade där av andras förskyllan
Men han kom på en lösning
Hans bror, var ju JV men va fasen
Det var ju hans bror
Så han borde kunna litas på
Ändå… tycker man

Så han sa ”fakturera mej 250 000 kr”
Så betalar jag det
Om det skulle gå åt pipan så kan jag
Få tillbaks det efteråt
Eller jag vill ju ha tillbaks
I alla fall sa han, men vi tar det när det passar
OK sa broder ok

Men så kom det till den dan
Så ville han ha tillbaks sina pengar
250 000 kr
inga småpengar det inte
MEN se då ”visste inte hans bror om detta”
Han mindes ingenting om nån deal
Han kunde vakttornets regler men han mindes inte
Att hans bror och han, hade en deal…

Han kommer aldrig att läsa vakttornet
Inte heller kommer han att bli JV
Inte ens bevista JV:s meetings
OCH han kommer heller aldrig
Att säga nåt vänligt mer till sin bror
Han har 250 000 skäl till detta…
250 000 runda skäl….




Fri vers av LassO
Läst 122 gånger
Publicerad 2009-10-16 20:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO