Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bandyportföljen



Bandyportföljen
Denna kulturdetalj
Är fr o m i vinter
Förbjuden i nya hallen
Inomhushallen för bandy
I Sandviken

Man kan ana att det kanske ska
Serveras och tjänas pengar även på
Sprit där, eller vaddå
”Spritservering men ingen bandyportfölj”

”Portföljen har jag haft
sen liten påg jag var
jag haft den med i ur och skur
så den vill jag ha kvar
och min portfölj
ja min portfölj”

”Ja min portfölj
en trogen vän
som jag burit
sen barndomen
ja min portfölj
ja min portfölj
där rinner lyckan
i min portfölj”




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 155 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-10-26 21:54



Bookmark and Share


    papillon
Sanna ord - det är portföljen som ger bandyn, denna obeskrivliga töntsport, sin enda lilla gnutta av existensberättigande......
2009-10-26
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO