Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Don Pedro



2 TV apparater med tillhörande
VHS och DVD
Det blir

Elvis
Greven av MonteCristo
Och en kanna gott kaffe
Bryggt med min runda vän
”Don Pedro”




Fri vers av LassO
Läst 151 gånger
Publicerad 2009-10-16 20:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO