Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

För smärtsamt


Jag var på gyn första gången som 5 åring
Var inte du det

Hennes väninna ruskade på huvet
”Varför då”

Ja gör inte alla det, får inte alla en undersökning
På gyn när de är 5

Nej sa vännen

Och då började det gå upp för henne att
Det var nåt som inte var normalt
Det var inte bra
Det var inte rätt
Men fan, hon kunde inte minnas
Inte mer än att hon var på gyn som 5 åring
Och det var nåt som inte var rätt…

Men än var det inte moget att ta i
Själen sa ifrån
Det var ännu för, smärtsamt…




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 154 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-12-03 15:42



Bookmark and Share


  *Camilla*
Mitt hjärta spricker
en aning
Åh nej, var mina ord på min tunga.
ja, den träffade

-Camilla
2009-12-03
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO