Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Social rutchbana


Rutchbana


F d kommunalrådsfru
Numer hemlös
”jobbar på stritan”
Snacka om rutchbana
Missbruk en del av förklaringen
Men räcker den….

Finns det inte mer
Som förklarar detta


(såg på TV om en hemlös)
(hennes berättelse)




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 206 gånger
Publicerad 2009-12-03 00:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO