Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jobbcoach



Hej kul att se dej
Har du fått jobbän

Nej men nästan
Har fått en ”jobbcoach”




(hehe så var de faktiskt en som sa
en ”jobbcoach” vilket jävla ord
dessutom så så får 500 000 arbetslösa
knappast fler jobb om det bara är 30 000
som finns)

Jobb coach är samma famlande i mörker
Som en gång i tiden AMS var
Samma ”flams” med olika namn




Fri vers av LassO
Läst 111 gånger
Publicerad 2009-10-16 20:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO