Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

JOSAB I KK



JOhanssons
Sprutmålnings
Aktie
Bolag

JOSAB
DE gjorde konkurs
Men
Enligt Johansson
Den Johansson
Så har de inte gjort det
Tvärtom när en säljare talade om det
Så bad han honom ”fara åt helvete”

För Johansson ”hade inte gjort konkurs”
Och JOSAB hade inte gjort konkurs
Nån gång
Johansson var kanske en struts
För vem klan annars gömma sej så bra
Hålla huvet så långt ifrån
Sanningen och världen som möjligt
Kanske är det nån slags religiös övertygelse

Men men han startade upp igen
I fruns namn som bolagsägare
Och med en liten ändring i bolagsnamnet
Biolagsnamnet kanske man kan säga
Och Johansson kluddar vidare med sina liftar
Och Johansson blir fortfarande förbannad
Om nån råkar säga nåt
”För Johansson har aldrig gjort konkurs”
I sin egen lilla drömvärld…

Sov gott Johansson





Fri vers av LassO
Läst 144 gånger
Publicerad 2009-10-16 20:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO