Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

JOSAB KLAUSUL


JOSAB
Han hade inga skrupler
Så när det bolag som finansierade hans saxliftar
Frågade om ”han ville utnyttja återköps klausulen”
Så det var klart
Han gjorde det
Kallade det för ”en bra affär”
Tacka fan för det han fick 50% av nyvärdet
För liftar som var 80% slut
Och då såldes nya för 60 av förut…

Men som sagt
Får en skrupelfri typ
En sån chans så gör han det
Man kan kalla det affär om man vill
Men han hade själv ingen aning om det
Men han utnyttjade det ”självklart”
Han var ju inte Josab för inte




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 154 gånger
Publicerad 2009-10-31 16:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO