Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

KO REA



Nordkorea behöver hjälp
Svennis är tilltänkt

Svennis är mer känd på sina håll
Utom lands än ”Ericsson”
(Ericsson 3 korvar som de ibland kallas)

men även om Svennis verkar vara en tjur
så är de kanske lite överdrivet
att skicka honom till
Ko rea…

”Det kanske blir många kalvar på grönbete”




Fri vers av LassO
Läst 117 gånger
Publicerad 2009-10-16 20:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO