Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

iNTE BESVÄR



Kvinnor under 30 göra sej inte besvär
Att söka som sjuksköterska

Och de får inte ha lockar
Smycken
Eller annat som kan väcka åtrå hos män

Klädda i brunt eller svart
Utan spetsar och annat ovidkommande


Det var en av sjukhusen under det
Amerikanske inbördeskriget som hade
Dessa kriterier, från början…

Mot slutet var frågan
”när kan du börja”
oavsett kriterier innan….




Fri vers av LassO
Läst 129 gånger
Publicerad 2009-10-16 20:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO