Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
näsan rinner


må skiten

när jag kom hem
började nysandet
hundarna sprang
och gömmde sig

näsan tätnade till
och kroppen
ville inte hänga med

kräftkokningen på kvällen
gick mest på vilja
likaså med
krabb o klokoket

när jag kom hem igen
var det varmt i huset
så förkylningen
trivdes ordentligt

visst är detta
ett jävla gnyande
precis som
hjärtasmärtadikterna

man kan må skiten
även utan
trassliga kärleksrelationer




Fri vers av tom boreland
Läst 298 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2009-10-16 20:56

Författaren tom boreland gick bort 2024. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


  Catharina Edin VIP
Eller hur!
2009-10-17

  anits VIP
visst kan man må skit utan en trasslig kärleksrelation,
krya på dig
2009-10-16

  Jessica Ebbesson
Krya på sig!
2009-10-16

  thyra
Visst kan man :) Hoppas att du snart blir bättre! Fin berättande dikt!
2009-10-16

  Ingela Svenson VIP
En förkylningsdikt med skaldjurstillbehör!
2009-10-16
  > Nästa text
< Föregående

tom boreland
tom boreland