Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

inte

ett par dagar
då och då
längtar jag

längtar så
det värker
kroppen skriker

längtar efter
din doft
din kraft

minnen dyker upp
som gula ankor
i mitt bad

en och annan röd
ond bråd död

eller som då
jag fick smyga som på tå

eller härligt gröna
så som ditt förlösande skratt

ja jag längtar
efter dig

som jag älskade så



men så går det några dagar
och jag inser att jag mår så bra
känner mig lätt
känner mig fri

jag ser mig inte om








Fri vers av Gunsan
Läst 160 gånger
Publicerad 2009-10-16 21:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gunsan
Gunsan