Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Lite diskutabelt, eller.... ?


Funderar litegrann......

Även ett högre plan kan störta !

Och när man är på botten kan det bara bära uppåt !

När förvirringen är total kan det uppstå förståelse !

En lögn kan omskrivas till en sanning !

Ett nederlag går att förvandla till en succé !

Ett misslyckat kap kan, sedermera, bli en lyckträff !

Även när olyckan är framme kan slutet bli gott !

Även när något verkar otroligt enkelt kan det bli väldigt komplicerat !

Det kan börja i moll men sluta i dur !

När problemlösningen verkar oändligt långt borta kan den lura runt hörnet !

----




Prosa (Prosapoesi) av Mats Henricson
Läst 168 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-10-16 21:57



Bookmark and Share


  aol
klokt skriftat en mycket fin fundering, så mänskligt,
2009-10-17

  Mats Henricson
Påstår, allt kan ju diskuteras, nästan......
2009-10-16
  > Nästa text
< Föregående

Mats Henricson
Mats Henricson

Mina favoriter
Längtar BORT...
älska