Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Uppförsbacke...



Inte förrän du kan se dig själv i spegeln
din blick
och känna tillit

Inte förrän då
kan du se de andras ögon som din
belöning

och vinna tillbaka din förlorade
terräng

I livets uppförsbacke kan det vara svårt
att se dessa tecken som kommer mot dig
i etthundraåttio knyck




Fri vers (Fri form) av Anders Nordlander VIP
Läst 83 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-10-16 23:16



Bookmark and Share


  Tony Wallgren
Tänkvärd och fin dikt. Tack för att du får mig att reflektera över min vardag:)

Ha det så gott!

2nyh
2009-10-21
  > Nästa text
< Föregående

Anders Nordlander
Anders Nordlander VIP