Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mitt barn

Hade en önskan..
ville se dig bli stor
ville leva nära dig
ville vara en del av dig

hade en önskan
om att du skulle beundra mig
se upp till mig
älska mig

hade en önskan
se dig bli lycklig
se dig bilda familj
se dig bli stor

du tog avstånd ifrån mig
du sa du hatade mig
du flyttade ifrån mig

Älskar dig
saknar dig
förlåt mig




Fri vers av sander66
Läst 284 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-10-17 01:16



Bookmark and Share


  Nina Nightwish
såå vacker, ryser i kroppen av sorg som väller upp, ögonen tåras...
2009-12-13
  > Nästa text
< Föregående

sander66