Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ärligt talat

vinet i glaset, halvfyllt eller halvtomt

livet i ditt liv, halvfyllt eller halvtomt

att veta är att se, ljuga eller förneka

kom som du är , skämt eller reka

vinna eller försvinna, kvinna eller man

kärlek eller hat, poesi eller våld

verklighet eller fiktion

vem fan bryr sig...




Fri vers av sander66
Läst 258 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-10-17 01:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

sander66