Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dimension

Dimensioner

så vidunderligt, eggande
finns så många, faständå så få
här och nu, eller där och då

kluven men ändå fast
delad men ändå inte så

fantasi eller fantastisk
glimrande eller grå

kärlek eller hat
krig eller fred

du eller jag
liv eller död

arbeta eller slava
betala eller betald

sova eller koma
leva eller levat

du och jag?




Fri vers av sander66
Läst 264 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-10-02 23:38



Bookmark and Share


    blåjasmine
imponerande och djup : )
2009-10-03

  erkki
Debutdikt? Inte så tokig. Du bygger upp dimensioner med olika motsatser. Anar ett crescendo? Kanske ska ses som ett exempel på människans komplexitet.
2009-10-03
  > Nästa text
< Föregående

sander66