Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

höstsonett

Singlande genom luften, kom du
likt ett höstlöv med all din prakt

Jag förundrad betagen av din skönhet
förälskad av allt

Likt en årstid begränsad
vem vet allt

Betagen, förälskad känns som alllt
förmodligen ganska kallt

Du är underbar
det vet du allt




Fri vers av sander66
Läst 276 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-10-05 01:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

sander66