Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Läppar av stål

Läppar av stål, ingenting blev sagt.
Känslan av vemod kryper fram.

Världen är så stor, känner mig verkligen liten.
Vill gärna flyga, men vingarna bär inte.

Vill helst krypa in i mitt ide, men vägen är blockerad,
tvingas att gå på stigar jag ej trampat.

Solen tittar fram molnen viker hädan,
tillförsikt smyger fram, jag vill
jag kan..!




Fri vers av sander66
Läst 215 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-11-01 16:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

sander66