Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
en saga...


sagostund

vem fann du,
du som fortfarande var oviss,
visste allt du inte ville,
sökte kanske fann,
visste inte att jag fanns,
diktade o sjöng,
som en fjäril, dygnstid rann ut
kvällen försvann,
morgonen kom med all sin ångestsång,
det var försent, ljuset var inte gott,
ingen minns, men vi fanns..




Fri vers av sander66
Läst 283 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-12-12 00:02



Bookmark and Share


  oMareld
håller med lady alissa nedan :)
2009-12-12

  Lady Alassa
sagas land är underbart det var ju där vi fanns
2009-12-12
  > Nästa text
< Föregående

sander66