Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

oktober 2009

Bara kände för att skriva nåt lustigt, och det gjorde jag ju. Har alltid gillat vampyrfilmer




Dracula

Inga stjärnor

  där uppe

     kan stråla tillräckligt

klart.

Ett köttstycke

   som du så hungrigt

        ivrigt stoppade i dig

och kastade bort.

                      Blod som rann

nedför hakan

och tungan som gnodde rent

          tänderna.

                    Och nästa offer

   som kommer mätta

dig

    denna Draculas natt.

     




Fri vers av Lindsy
Läst 191 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-10-16 23:51



Bookmark and Share


    Nicklas VIP
Lustigt om lust (lustig jag var nu va?)

Nu mer seriöst:
Känner smärtan i dina ord. Smärtan efter att ha blivit använd och förbrukad. (Det är i alla fall så det känns).
2009-10-16
  > Nästa text
< Föregående

Lindsy
Lindsy