Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

oktober 2009

till Delias mördare




Syster Kaos in Action

Hennes sträva luft

kommer stjäla av dina andetag

Den hesa stämman

kommer rispa dina organ

likt naglar mot griffel

Du kommer känna

hennes terror då sylvassa

ord skjuts

rakt in i dina öron.

Hånflinet kommer skära

på din näthinna

där du ligger i fosterställning

och krampaktigt tuggar fradga

Kaos in action

"Och ibland kan jag kallas karma"




Fri vers av Lindsy
Läst 173 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-10-17 02:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lindsy
Lindsy