Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

oktober 2009

gryning, kramar kudden, filosoferar




Mrrr..

Du pulserar

så djupt

kladdiga stötar

och bedarrningar

Mrrr...

Rytmiska

flämtningar

på svettig textil

gripande fingrar

 

fulländad i gryning

med blandad saliv




Fri vers av Lindsy
Läst 184 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-10-17 03:07



Bookmark and Share


    Nicklas VIP
Väldigt målande.
Nästan så att man blir lite sexnödig!
2009-10-17
  > Nästa text
< Föregående

Lindsy
Lindsy