Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
juni. juli. augusti.


hjärtat.

jag sitter kvar med dina fingeravtryck omkring mitt hjärta.

det var en underbar känsla.

jag fick höra dina ord och jag kom ner på jorden.

men det är inte tillräckligt.

för jag vill. ha. dig. här.

jag vill bli nervös av din närhet.
jag vill le generat åt dina kommentarer.
jag vill kunna böja mig fram och kyssa dig.

det är just det jag vill.

jag vill kyssa dig.

precis som jag gjorde igår.




Fri vers av scandal
Läst 328 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-10-17 08:54



Bookmark and Share


  Drömkram
men jag älskar hur dina verkliga känslor berör får en betydelse dina ord är underbara. Tack min vän !
2010-03-26

  *Camilla*
Jag tycker om den här. För jag vet.
Att sitta på varsin sida av bordet
egentligen ett ögonblick ifrån varandra
men med kilometers avstånd från hjärta till hjärta
och man vill springa
och att allt ska vara
som igår.

tack
2009-10-27
  > Nästa text
< Föregående

scandal
scandal