Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
lejonhjärta.


aska.

den tomhet som din frånvaro väcker,

brinner oändligt inom mig.

jag brinner upp

jag brinner ner

kanske ger skadorna mig ärr,

ärr för att du är jag

ärr för att jag är du

tillsammans.




Fri vers av scandal
Läst 422 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-07-25 22:00



Bookmark and Share


    ej medlem längre
vackert !
2010-11-16
  > Nästa text
< Föregående

scandal
scandal