Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
slå!


längst in i juli.

spegla dig i min själ

och

visa

mig

ögon värda att förloras i

förlora allt i

förlora sig själv i

och vinna allt




Fri vers av scandal
Läst 382 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-06-03 11:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

scandal
scandal