Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
18:29-4


över gränsen.

din tystnad känns så tung.

som om tomhetens vrede fick sitt utlopp i dina simtag.
ytans reflex fick din dysterhet att undra, stanna upp.

utmattad hade du simmat klart,
utmattad sjönk du nu ner på den svarta sanden.

din våg hade sköljt över mig för länge sedan,
jag hade kämpat tappert,
nästan lika länge som du.

förgäves försökte jag stänga ute allt.
men det blev ändå ditt lopp till slut,

för det var så du hade lärt dig.




Fri vers av scandal
Läst 420 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-05-06 22:40



Bookmark and Share


    ej medlem längre
väldigt välskrivet, gillar den (:

när jag läser sista raden
ser jag mig själv, som ett kusligt ansikte i en spegel
en gammal tomhet från förr
2010-05-08
  > Nästa text
< Föregående

scandal
scandal