Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
evighet.


i tid och all..

årstiden runt omkring öppnar upp hennes inre,
medans hans ljudlösa ord kollapsar mitt i en mening.
 
han ser världen där uppe,
hur vinden tar tag i så mycket mer än i hennes hår.

hon ser världen där nere,
hur kylan förlamar honom bit för bit.

meningen var till henne,

men hans värme nådde henne aldrig.




Fri vers av scandal
Läst 360 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-10-17 03:57



Bookmark and Share


  Niclas Petersson VIP
Mycket vackert.
Gillar.
2010-10-21
  > Nästa text
< Föregående

scandal
scandal