Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
13.


lämnar.

med vackra ögon blinkar hon bort den naiva sekunden av sanningen.
hon ser åt en helt annan värld.

med spruckna ögon ser han efter henne.
men känner bara skört skal slå tillbaka.

hennes hat, svek och längtan blir till en stillhet av lidande.

hans sargade ögon tittar bort med ett brinnande inre,
hans sargade ögon har blivit försvagade av tilltro.

så hon låter världen stelna,

då vackra ögon blundar.




Fri vers av scandal
Läst 387 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-01-27 10:51



Bookmark and Share


  oMareld
Sorgligt vackert
2011-02-10
  > Nästa text
< Föregående

scandal
scandal