Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
vitt brus.


svarta linjer.

hans kroppsform formar en tanke.
(hit och tillbaka)

hans händer söker en längtan.
(som om hon inte finns)

hans ögon avger en trygghet.
(jag får inte blunda)

han omsluter henne i sin ensamhet.
(tar det aldrig slut?)




Fri vers av scandal
Läst 401 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-03-25 18:44



Bookmark and Share


  frostblomma
Detta var fint. Jag gillar parenteserna.
2010-05-13

  infantsgame
Jag vet inte vad, men det är någonting men den här som jag verkligen gillar (:
2010-05-03

  Drömkram
men symboliskt vackert återges känslor i ditt "vita brus" fanns verklighet inte där. Mycket vackert och starkt känns din poesi. Du imponerar. Kram
2010-03-26
  > Nästa text
< Föregående

scandal
scandal