Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det är vackert






det är vackert





att du litar





på min kärlek






till dig...




Övriga genrer av Christine Sabel
Läst 173 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-10-17 19:59



Bookmark and Share


  Marreb
fint
2009-10-17

    eva m h
Mmm...det är vackert
2009-10-17
  > Nästa text
< Föregående

Christine Sabel
Christine Sabel