Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
skapelsefascination


Fotografera med ord.

Så djupt som jag önskar att jag kunde
fotografera med ord,
Men inte ens en bild kan beskriva det jag upplever.
Hur känns det att göra ”snöänglar” i mjukt grönt gräs,
Titta upp mot stjärnhimlen och se nytt hopp?
Skulle det vara en slump att höstens färger matchar varandra,
att snö på träd får en skog att se ut som en katedral?
Jag saknar ord,
fotografier blir uttryckslösa.
För det jag beskriver,
beskriver något mycket större.




Fri vers av nattfjaeril
Läst 211 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-10-17 20:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

nattfjaeril
nattfjaeril