Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 



Jordbävning

Jag ligger och skakar på golvet
Skakar ner himlen till underjorden.
Himlen att hitta en honom,
som lyser som solen genom mina regnmoln
skakar sönder när jag
tycks ha fastnat
Som om jag går runt i en zorbaboll i vinden,
jag inte kan styra.

Det skulle inte hända,
jag hade motståndskraft,
trodde jag.
Allt var under kontroll,
trodde jag,
tills jag fann mig på golvet
skakande ner himlen till underjorden.




Fri vers av nattfjaeril
Läst 253 gånger
Publicerad 2017-10-08 20:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

nattfjaeril
nattfjaeril