Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ett inre..


Det konturlösa landskapet

 

det vattensjuka
konturlösa landskapet skyggar
för att träda fram och ta form
det är inte hägnat
saknar drift

man kunde lockas tro
att dess horisonter är vida
men det vore fel
de är oändliga diffusa
dimbankar

där finns ingen framfart
bara gungflyn
i det dimhöljda landskapet

det kan nyttjas men
egentligen aldrig utnyttjas
då det saknar egen röst

och om det lägger sig för fäfot
är det bara äppelknyckarkäcka svin
som djärves böka
där
landet är bottenlöst
och saknar

 




Fri vers av Måna N. Berger
Läst 222 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-10-17 21:32



Bookmark and Share


  Carola Zettergren
Enastående!!!
2009-10-18

  Larz Gustafsson VIP
Låter som en plats jag skulle ha svårt att vistas på.
Jag behöver gränser.
2009-10-18

  Ingela Svenson VIP
Till och med om man bara tänker på det suger det tag i en och man sjunker!
2009-10-17
  > Nästa text
< Föregående

Måna N. Berger
Måna N. Berger