Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
oktober 2009


Mycket vill ha mer

I morgon ska jag vakna

i strålkastarljusens Hollywood

Jag ska vakna

fräsch och färdigkammad

trots att jag grät mig till sömns.

Och jag ringde

nån vän

som lagade mitt öde

På komiska vis

möter jag min karl

snygg som fan

och han avgudar bara mig

Gräl som slutar i romantiskt göra-upp-sex

pinsamheter som ses som charmigt

tiotusen rosor

happy ending

Publiken sitter hemma

i sin soffa och hejar på

och önskar sig samma liv.

 

Varför är det så svårt att glädjas åt det man har?

 




Fri vers av Lindsy
Läst 175 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-10-18 00:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lindsy
Lindsy