Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
oktober 2009


Konspiration

Låt oss konspirera

ihop

en historia

kanske två

Vi kan väl

snacka

lite skit

hitta på

 

Vi kan väl låta oss luras lite

låta munnarna tala

innan fakta slås upp

För vem vill väl höra på sanning

eller en annan version

när den första känns bekväm

kasta lite kniv i ryggen

vrid om lite extra

slösa lite extra energi

med outgrundad vrede

 




Fri vers av Lindsy
Läst 173 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-10-18 01:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lindsy
Lindsy