Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
oktober 2009


Marionett

Jag gråter för din skull

för att mina blåa ögon aldrig lär sig

Om jag ändå vore långsint

och inte hade ett sånt dumt behov

av att alla runt omkring ska må bra

Jag snickrade själv

flitigt ihop denna streckbänken

och delade ut trådarna

Ställde mig utanför och glodde en stund

skakade på huvudet och sa till mig själv.

"Du kommer vakna upp som en bitterfitta en dag"




Fri vers av Lindsy
Läst 162 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-10-18 01:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lindsy
Lindsy