Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kattegori


fri är min vers som en katt i mars
knappt vill den kalla sig vers
mera slump
för
som en katt på nattliga strövtåg
tassar dikten på fria fötter
balanserar på ingivelsernas plank

obekymrad
om meter och rim
den tar plats om den känner för det

eller markerar revir
marginellt
 
 




Fri vers av Måna N. Berger
Läst 198 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2009-10-18 22:40



Bookmark and Share


  Johan Bergstjärna VIP
Pppprrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr!
2009-10-19

  walborg
Älskar Dina mjuka tassar och Din eleganta svansföring!!
2009-10-19

  Larz Gustafsson VIP
Ja, även om jag är ganska strikt när det gäller mitt eget skrivande på vers så tycker jag att det har blivit lite överkategoriserat här nu.
2009-10-19

  Elaine.S VIP
Härlig frihet i orden. Råkade trycka bunden vers på den sista jag skrev och ändrade sedan till fri...kändes bättre så. Men jag måste säga att de nya kategorierna känns lite spännande. Bra att det finns plats för mångfald.
2009-10-19

  Ingela Svenson VIP
Denna text kändes lättså att hjärtat lyfte! hjärtlyftande !
2009-10-18

  Christine Sabel
Inspirerande och mycket sant
2009-10-18

  Carola Zettergren
JAMENVISST!!!Superbt!
2009-10-18
  > Nästa text
< Föregående

Måna N. Berger
Måna N. Berger