Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

oktober 2009

Förlåt till alla med politiskt intresse, bara "uttrycket" jag använder.

Tror budskapet talar för sig själv




Skogspromenad

Vi möttes aldrig

På den där stigen

Jag drömde om

Där blad och barr

Lummigt blandas

Inte heller

Sjöng fåglarna

Sådär extra kvittrigt

Det var bara

Mina raggsockiga fötter

Som gick där

Och sparkade löv

I mörkret

Där träden kastar skuggor

Men det skrämmer mig inte

Slösar mitt ordförråd

På ingenting

Det gör lite ont

Där inne när jag andas

Men ändå mår jag bra

Felet är inte mitt

Hade jag haft anledning

Att ljuga hade jag blivit politiker

Kanske hade mina ord

Låtit annorlunda med piano och trummor

Eller är alla låtar du lyssnar på

Självbiografiska melodier?

 

Jag har en regnbåge i fickan

Vill du se den?

 




Fri vers av Lindsy
Läst 193 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-10-18 22:41



Bookmark and Share


  peter markurth
mkt bra flyt och innehåll, gillar den
2009-10-18
  > Nästa text
< Föregående

Lindsy
Lindsy