Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag trodde aldrig...

jag trodde aldrig att solen
skulle skina igen
lysa upp mörkret i vråna
värma blodet som pulserar i ådrorna

jag trodde aldrig att spegelbilden
skulle kunna le tillbaka
viska de tre betydelsefulla orden
omfamna det som aldrig har betytt så mycket som nu

jag trodde aldrig att livet
kunde kännas så här
vara vackert
levande
och fri
allt på samma gång

jag trodde att lycka var till för alla andra

jag trodde

men nu vet jag
att jag kan känna solen
le åt spegelbilden
omfamna mig själv
och
älska livet




Fri vers av Frida Fredriksson
Läst 236 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-10-18 23:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Frida Fredriksson
Frida Fredriksson